Välkommen till vårt härliga team, nu söker vi säljare

Dina arbetsuppgifter i rollen som säljare är att sälja både nya och begagnade bilar. Du kommer att arbeta en hel del proaktivt genom att söka upp nya och befintliga kunder med hjälp av telefon och/eller via digitala kanaler. Ditt arbete är mestadels i vår bilhall men även kundbesök och vissa evenemang förekommer.

Du som söker har hög servicegrad då bra kundrelationer är en självklarhet för oss vilket betyder att du behöver känna dig bekväm i mötet med kunden. Vi ser att du har god datavana och lätt att lära dig system som stöttar dig i arbetet. Du har erfarenhet från någon form av försäljning och är ordningsam och strukturerad. Du skall vara tävlingsinriktad och känna motivation av att arbeta mot tydliga försäljningsmål. Engagerade medarbetare är viktigt för oss och du kommer att arbeta i en miljö som är öppen för förändringar och korta beslutsvägar, vi ser ständiga förbättringar som en del av vardagen.

Fast anställning med 6 månaders provanställning och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav och tjänsten innefattar även förmånsbil. Vi har kollektivavtal och lön efter överenskommelse. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Har du vad som krävs, kan du se fram emot ett stimulerande jobb.

Din ansökan skickar du per epost till vår försäljningschef Mats Persson ”mats@sandstrom-ljungqvist.se” med personligt brev samt CV. Har du frågor om tjänsten så kan du kontakta Mats via mail eller telefon 063-150946. Märk ansökan med ”Säljare Toyota”. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag 2021-12-31

 

Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926. Vi säljer och servar Toyota och är även Lexus servicepunkt.

I dag är vi 20 anställda och omsätter ca 90 000tkr. Vi är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, Service och reparationer, Reservdelar, Rekonditionering, Däckhotell samt skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i samma byggnad. Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre. Att vara miljömedveten är viktigt för oss. Alla strävar efter att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.