Vi söker en ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter kommer att vara löpande bokföring, registrering av leverantörs och kundfakturor. Du kommer att hantera telefonväxel, kassa och information. Förutom det så innefattar tjänsten även en del löneadministration som du delar med en kollega hos oss. Tjänsten innehåller också en viss del marknadsföring med planering av kampanjer i print, radio, digitalt och sociala medier. Du kommer även att hantera vår hemsida samt Facebooksida och besvara/hantera den digitala kommunikationen.

Du som söker har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och har du erfarenhet inom löneadministration och marknadsföring så är det meriterande. Som person är du positiv, social, ansvarsfull och noggrann. Du har hög servicegrad med naturligt positiva egenskaper i möte med människor. Fast anställning med 6 månaders provanställning och tillsätts omgående. Har du vad som krävs, kan du se fram emot ett stimulerande jobb.

Din ansökan skickar du per mail till peter@sandstrom-ljungqvist.se med personligt brev samt CV. Märk ansökan med ”Ekonomiassistent Toyota”. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag 2018-04-20

Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926.

I dag är vi 19 anställda och omsätter ca 75000tkr.

Vi är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, Service och reparationer, Reservdelar, Skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i samma byggnad.

Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre.

Att vara miljömedveten är viktigt för oss. Alla strävar efter att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.