Vi söker en säljare till vårt säljteam

Du kommer att sälja nya Toyota samt begagnade bilar av alla märken. Du kommer att guida kunden genom våra produkter, provkörningar samt finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och överträffa kundens förväntningar.

Vi söker dig kvinna eller man som är positiv, driven och tar initiativ till affärer. Du har lätt för att skapa förtroende och förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer. Du har lätt för att arbeta i grupp men är också självständig och disciplinerad.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete i den intressanta värld som bilbranschen är. Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning och tillsätts omgående. Lönen är prestationsbaserad.

Vi tar enbart emot ansökan per mail och den skickas till peter@sandstrom-ljungqvist.se med personligt brev samt CV.

Märk ansökan med ”Säljare Toyota”. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag 2017-11-15.

Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926.

I dag är vi 19 anställda och omsätter ca 75000tkr.

Vi är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, Service och reparationer, Reservdelar, Skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i samma byggnad.

Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre.

Att vara miljömedveten är viktigt för oss. Alla strävar efter att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.