Sandström & Ljungqvist är ett anrikt bilföretag som startades redan år 1926.

I dag är vi 21 anställda och omsätter ca 160000 tkr.

Vi är ett fullserviceföretag med tjänster i egen regi. Försäljning av nya och begagnade bilar, Service och reparationer, Reservdelar, Skadeverkstad i samarbete med Bilplåtcenter lokaliserad i egen ny byggnad bakom oss.

Vårt mål är att du ska bli nöjd som kund. Därför ska vi ta ansvar, tänka långsiktigt och aldrig sluta anstränga oss för att bli bättre.

Att vara miljömedveten är viktigt för oss. Alla strävar efter att göra så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi arbetar löpande med miljöfrågor och är certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001.

Som en av världens ledande bilproducenter har Toyota ett stort ansvar, men också stora möjligheter, att påverka utvecklingen av våra bilar i en hållbar riktning. Varje dag, året om, investerar Toyota 54 miljoner kronor i olika projekt för att främja en bättre miljö. För pengarna planterar vi skogar i öknen och driver trädprojekt för ökad syresättning i storstäder. Men framför allt arbetar vi för att vår tillverkning och våra fordon ska utgöra en så liten påverkan på miljön som möjligt. Genom nya innovationer och ett nytt sätt att tänka kommer vi att lösa miljöproblemen långsiktigt – det är vår övertygelse!

 

Miljöansvarig

Vi tänker på miljön.

Miljöansvarig

063-150943